• Nederlands
  • English

Uitgebreid zoeken

Importeurschappen

ABM is exclusief importeur of dealer van meerdere gerenommeerde fabrikaten, waaronder;

Haver & BoeckerHaver & Boecker

HAVER & BOECKER begon in 1887 in Hohenlimburg, Duitsland al met het produceren van metaalgaas(-weefsels). Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste spelers op dit gebied met een wereldwijd netwerk van kantoren en produktielokaties.

Voor meer info kijk op www.haver-partikelanalyse.com


IWS MesstechnikIWS Messtechnik

IWS Messtechnik ontwikkeld en produceert meetsystemen voor het bepalen van de toestand van wegdekoppervlakken en beproevingsapparatuur voor laboratorium en veldonderzoek. Het is IWS's permanente doel om gebruiksvriendelijke meetinstrumenten te ontwikkelen met hoge precisie.

Voor meer info kijk op www.iwsmesstechnik.de


Laier

Laier

LAIER is een derde generatie bedrijf welke zeer succesvol is op gebied van het ontwikkelen en produceren van bouwmachines. Het LAIER productassortiment bestaat uit Verdichtingsapparatuur, Hoog-Frequent omvormers, modulaire constructievormen en productie installaties.

Voor meer info kijk op www.laier.com


Pine

PINE Instrument Company

PINE Instrument Company ontwikkeld en produceert asfalt testequipment al sinds 1962. SIndsdien heeft het bedrijf een werelwijde reputatie opgebouwd als marktleider in asfalt testequipment.

Voor meer info kijk op www.pineinst.com


Proceq

Proceq

PROCEQ uit Zwitserland is marktleider op gebied van hoge precisie instrumenten voor non-destructief testen van materialen als beton, metaal en papier. Het gespecialiseerde Proceq R&D team ontwikkeld continue instrumenten die nieuwe Industrie standaarden zetten.

Voor meer info kijk op www.proceq.com


RatioTec

RatioTEC

ratioTEC is al jarenlang succesvol als toonaangevend leverancier en producent van machines, testinstrumenten en laboratoriuminrichting voor oa. Beton- en Cement gerelateerde industrie├źn.

Voor meer info kijk op www.ratiotec.com


Schwamborn

Schwamborn

SCHWAMBORN is met meer dan 45 jaar ervaring een toonaangevende producent van totaaloplossingen op gebied van reinigen - slijpen - afvlakken - frezen. Kwalitatief top, ergonomisch ontwerp en zeer gebruiksvriendelijk.

Voor meer info kijk op www.schwamborn.com


Strassentest

StrassenTest

STRASSENTEST is een van de meest toonaangevende bedrijven op gebied van testsystemen voor bouwmaterialen. Het assortiment bestaat uit testmachines en -instrumenten voor het testen en onderzoeken van Asfalt- en Bitumen, Beton en Cement, Toeslagstoffen en Bodem.

Voor meer info kijk op www.strassentest.de


UEZ

UEZ dwangmengers

UEZ dwangmengers - absolute topkwaliteit - mixen snel, intensief en homogeen bij constante mengkwaliteit. De nieuwe generatie UEZ dwangmengers omvat een breed pakket van kleine handzame dwangmengers voor 50 Kg menggoed tot grote 800 Ltr hoge capaciteit dwangmengers.

Voor meer info kijk op www.uez-mischer.de