• Nederlands
  • English

Uitgebreid zoeken

Nieuws

Hier treft u diverse nieuwsitems aan die wij u niet willen onthouden.


Asfaltdag 2018, Amersfoort 11 december a.s.

De vakgroep Bitumineuze Werken (VBW) organiseert samen met Eurobitume op dinsdag 11 december de Asfaltdag 2018 in De Flint te Amersfoort. De Asfaltdag bestaat uit een congres met korte presentaties over ontwikkelingen van asfalt en een gelijktijdige expositie. De dag is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die betrokken is bij het product asfalt en de toepassingen in de infrastructuur. ABM van Zijl is ook van de partij en wij verwelkomen u graag op onze stand ! Voor meer informatie over de Asfaltdag: www.asfaltdag.nl

asfaltdag 2018


Foto optische partikelanalyseapparaten Haver & Boecker CPA

Geschikt voor het analyseren van korrelgrootes en korrelvormen van fijn monstermateriaal.

Lees meer...

haver cpa 2-1


Nieuwe generatie PAVELAB asfalt analysator

De nieuwste generatie asfalt analysator is 100% geschikt voor het gebruik van methyleen.

Lees meer...

PAVELAB® analysator


Betonmortelcentrale de Lek B.V. investeert in de toekomst.

In verband met de steeds vaker voorkomende hogesterkebeton, zoals UHPC beton (ultra high performance concrete) heeft Betonmortelcentrale De Lek B.V. gekozen voor een 4000kN drukbank van RatioTEC, geleverd door ABM Asfalt- en Betontechniek B.V.

Deze 4000kN klasse 1 drukbank is uniek in zijn klasse en uitermate geschikt voor het testen van UHPC beton.

ABM is al 40 jaar distributeur voor de Benelux voor RatioTEC. RatioTEC is sinds vele jaren toonaangevend voor wat betreft beton- en cementbeproevingsmachines. ABM heeft in Nederland inmiddels ca. 150 beproevingsmachines van RatioTEC in de markt gezet.

ABM bedankt hierbij de directie van Betonmortelcentrale De Lek B.V. voor de gunning van deze drukbank!

ratiotec_rt4000

Apparaat voor de bepaling van de hoeveelheid staalvezels in betonmortel

Het apparaat wordt gebruikt om de hoeveelheid staalvezels in betonmortel te bepalen door middel van krachtige magneten als alternatief voor het uitwassen van het proefstuk.

staalvezelapparaat


NIEUW - Pak Detector Spray

PAK Detector Spray, voor het aantonen van Polycyclische Aromatische Koolwaterstoffen, waaronder teerachtigen in asfaltproducten (boorkernen, freesmateriaal). PAK Detector Spray kan ook worden toegepast om PAK's op te sporen in bijvoorbeeld puin dat is vrijgekomen bij de sloop van gebouwen (dakbedekkingsmateriaal, steenpuin, gecarbolineumd hout etc.).

pak detector spray


Vernieuwde schudtafel met onderstel.

Deze schudtafel met onderstel heeft een ideale werkhoogte van 90 cm.

schudtafel tafelmodel


Handstoktrilnaalden (model gezonmaaier)

De trilnaald is een stevig model waardoor hij uitermate geschikt is voor professioneel gebruik.Hoge prestaties en veilig doordat er geen elektrische kabels bereikbaar zijn tijdens het werk. Ook is de trilnaald doeltreffend omdat er geen set-up via dekabel en de transformator vereist is. Hij is mobiel omdat de trilnaald licht van gewicht is, is hij handig en flexibel.

gazonmaaier


Mobiele WCF Vochtigheidsmeter

De mobiele vochtigheidsmeter evalueert de temperatuur en de vochtigheid van alle soorten bulkmaterialen. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk door het bedieningsgemak en de integratie van draadloze technologie of een USB aansluiting naar een PC/laptop.

Mobiele vochtigheidsmeter


Nieuwe volautomatische penetrometer

De nieuwe compacte PIVOT volautomatische penetrometer van Controls wordt microprocessor gestuurd met behulp van de nieuwstetechnieken en programmahulpmiddelen. Door het 6"’’ touchscreen is het apparaat makkelijk te gebruiken en toont de real-time weergave van de penetratie en tijd en toont het gemiddelde tot 6 proeven.

volautomatische penetrometer


Nieuwe generatie Haver & Boecker EML 200 zeefmachines

ABM heeft recent de nieuwe generatie zeefmachines van Haver & Boecker op de website gezet. De zeefmachines hebben een geheel nieuw modern design gekregen die van zeer hoge kwaliteit is, en passen perfect in een moderne laboratoriumomgeving. Alle zeefmachines zijn elektromagnetisch aangedreven en produceren een driedimensionale zeefbeweging met een automatische amplitude. Standaard worden worden de EML 200 zeefmachines nu geleverd met een basis licentie voor CSA 5,0 software.

renewed ABM website