• Nederlands
  • English

Uitgebreid zoeken

Importeurschappen

ABM is exclusief importeur of dealer van meerdere gerenommeerde fabrikaten, waaronder;

controls logo

Controls Group

CONTROLS, IPC Global en Wykeham Farrance bieden het grootste assortiment van laboratorium- en bouwplaats precisietestapparauur voor de gehele industrie. Van kwaliteitscontrole tot toonaangevend onderzoek, het assortiment voldoet aan al uw projecteisen.

Voor meer info kijk op www.controls-group.com


Haver & BoeckerHaver & Boecker

HAVER & BOECKER begon in 1887 in Hohenlimburg, Duitsland al met het produceren van metaalgaas(-weefsels). Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste spelers op dit gebied met een wereldwijd netwerk van kantoren en produktielokaties.

Voor meer info kijk op www.haver-partikelanalyse.com


IWS MesstechnikIWS Messtechnik

IWS Messtechnik ontwikkeld en produceert meetsystemen voor het bepalen van de toestand van wegdekoppervlakken en beproevingsapparatuur voor laboratorium en veldonderzoek. Het is IWS's permanente doel om gebruiksvriendelijke meetinstrumenten te ontwikkelen met hoge precisie.

Voor meer info kijk op www.iwsmesstechnik.de


Pine

PINE Instrument Company

PINE Instrument Company ontwikkeld en produceert asfalt testequipment al sinds 1962. SIndsdien heeft het bedrijf een werelwijde reputatie opgebouwd als marktleider in asfalt testequipment.

Voor meer info kijk op www.pineinst.com


Strassentest

StrassenTest

STRASSENTEST is een van de meest toonaangevende bedrijven op gebied van testsystemen voor bouwmaterialen. Het assortiment bestaat uit testmachines en -instrumenten voor het testen en onderzoeken van Asfalt- en Bitumen, Beton en Cement, Toeslagstoffen en Bodem.

Voor meer info kijk op www.strassentest.de


Testing

TESTING Bluhm & Feuerherdt GmbH

TESTING produceert al meer dan 30 jaar testapparatuur voor bouwmaterialen en zijn zeer succesvol, niet alleen in Duitsland maar ook op de wereldmarkt.

Voor meer info kijk op www.testing.deMit Dresden

MIT Mess-und Pr├╝ftechnik GmbH

MIT Mess-und Pr├╝ftechnik GmbH is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, productie en distributie van gespecialiseerde elektronische meetsystemen en is gevestigd in Dresden, Duitsland.

Voor meer info kijk op www.mit-dresden.de


Transtech

Transtech Systems inc

Transtech Systems zijn experts in niet-nucleaire asfalt- en bodemdichtheidstechnologie.

Voor meer info kijk op www.transtechsys.com